- Advertisement -
Uncategorized

Nola Sanders – GTST’s nieuwe ster heeft een schokkende biologische vader

- Advertisement -

Nola Sanders – GTST’s nieuwe ster heeft een schokkende biologische vader

Nola Sanders is al ruim elf jaar te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden, maar nu het soappersonage in de puberteit is beland en Noa Jacobus als vaste actrice gestalte geeft aan het karakter, is ze de nieuwe ster van de RTL 4-serie. Zeker nu de verhaallijnen rond de kleindochter van Ludo Sanders de afgelopen weken tot een hoogtepunt kwamen, inclusief een prille romance.

Nola Sanders wordt gespeeld door Noa Jacobus. De 20-jarige actrice is sinds 2022 te zien als de dochter van Nina Sanders en Bing Mauricius, alhoewel de laatste niet haar biologische vader is. Voor die tijd werd de rol van Nola gespeeld door diverse kind-acteurs. Hoewel Jacobus dus zelf al volwassen is, moest ze in haar eerste periode een 12-jarige spelen. Inmiddels zit haar personage flink in de puberteit met bijbehorende problemen, zoals een prille romance en een bijbaantje in hotel De Rozenboom.

Leeftijdssprongen

Dat kinderen in soaps veel sneller opgroeien dan in het normale leven, is vrij gebruikelijk. Hoewel Nola dus nu eigenlijk elf jaar oud zou moeten zijn, speelt ze een puber van rond de 15 à 16 jaar. Ook haar moeder Nina Sanders maakte zoiets mee. Zij werd geboren in 1997. Toen Nola in 2013 ter wereld kwam, zou ze eigenlijk nog maar 16 jaar zijn geweest. Maar haar karakter maakte diverse sprongen en in 2009 was ze plots al 21 jaar oud.

Dat bijbaantje in De Rozenboom is extra speciaal voor wie de soap al langere tijd volgt. Deze verhaallijn startte namelijk al 12 jaar geleden toen de soap nog werd bevolkt door totale andere personages. Wie herinnert zich Gigi Ravelli nog die toen Lorena Gonzalez speelde. Ze was de dochter van huishoudster Rosa van de familie Sanders, maar later ook de eigenaar van hotel De Rozenboom.

Wie is de biologische vader van Nola Sanders?

En daar is het zaadje gepland voor de verhaallijn die nu rond Nola speelt. Haar biologische vader is namelijk Mike Brandt, gespeeld door Louis Talpe die we onder meer kennen als Mega Toby uit de Vlaamse kinderserie Mega Mindy. Een geniepig karakter dat een condoom saboteerde tijdens een affaire met Nina Sanders (Marly van der Velden). Hij hoopte door onderdeel te worden van de Sanders-dynastie zelf ook rijk te worden. Maar in een soap komt zo’n verhaal natuurlijk altijd uit.

- Advertisement -
Louis Talpe (Mike Brandt) en Marly van der Velden (Nina Sanders) op archiefbeeld.

Terug naar hotel De Rozenboom. Die troggelde Mike namelijk ook al op gluiperige wijze af van Lorena. Lang kan hij echter niet van zijn nieuwe aanwinst genieten, want bij een parachutesprong gaat zijn parachute niet open en stort hij te pletter. Hoofdverdachten waren Lorena en Ludo Sanders, maar uiteindelijk bleek de verkeerde parachute gesaboteerd en was Mike helemaal niet het doelwit van de dader (Rik de Jong).

In zijn erfenis heeft Mike laten opnemen dat hotel De Rozenboom in handen komt van zijn biologische dochter Nola. Omdat ze op dat moment nog minderjarig was, heeft haar opa Ludo het voor haar in beheer genomen. Maar nu twaalf jaar na de dood van Mike komt het moment steeds dichterbij dat Nola daadwerkelijk de eigenaar wordt van de meest bekende hotelketen in het fictieve dorpje Meerdijk.

Prille liefde

Het karakter van Nola wordt inmiddels alsmaar populairder bij de fans. Mede ook door de prille romance die ze heeft met bouwvakker Troj, die hielp bij de verbouwing van de zaak van haar ‘vader’ Bing. Vooral doordat Bing (Everon Jackson Hooi) zich nogal conservatief opstelt, is de liefde tussen twee lastig. Waardoor er stiekeme afspraakjes volgen en ontmoetingen als ze van huis wegloopt.

Maar haar populariteit heeft Nola ook te danken aan haar vele verschijningen op de social media kanalen van GTST. Als 20-jarige weet Jacobus perfect aansluiting te vinden met de jonge generatie die te vinden is op die platformen. Zo is ze geregeld te zien in grappige filmpjes, waarbij ze als haar personage sketches uitvoert. Dus de tijd van Linda, Roos en Jessica is weliswaar voorbij, maar met Nola heeft de soap haar weg naar morgen weer gevonden.

Source: https://edition.cnn.com/
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

DISABLE ADBLOCK TO VIEW THIS CONTENT!